هایرکمپ یا کمپ استخدام یک سیستم مدیریت جذب و استخدام یا همان ATS است که به شرکتها کمک میکند تا فرایند استخدام کارجویان را سریعتر و دقیقتر انجام دهند و نقاط ضعف و قوت استخدام خود را بررسی نمایند. در این مطلب تفاوتهای هایرکمپ با آدیلار را در زمینه سابقه و وضعیت هر کدام در بازار ایران بررسی نمودیم تا قابلیتها و نقاط ضعف هر یک را بیشتر بشناسید.
ما در این مطلب سعی کردیم تا شرکتها و کارفرمایان را به صورت دقیق تری با قابلیتهای هر دو محصول آشنا کنیم و به بسیاری از سوالات یا ابهاماتی که در خصوص این دو پلتفرم وجود دارد بپردازیم.
بر طبق مطالب و مقالات منتشر شده از سوی هایر کمپ، داستان شکل گیری این برند اینطور توضیح داده شده است:
” کمپ استخدام نام جدید نرم افزار ATS است که قبلا در سال ۱۳۹۷ تحت نام سیویتو روانه بازار شده بود. در پی توافق شرکای سیویتو تغییراتی در این کسب و کار رخ داد که برند سیویتو از محصول نرمافزاری آن جدا شد. بنابراین آقای میلاد صابری بعنوان مالک و توسعه دهنده این محصول نرم افزاری آن را با نام جدید “کمپ استخدام” ادامه داده است. در واقع تفاوت کمپ استخدام و سیویتو در نام تجاری آن است و ماهیت محصول تغییر پیدا نکرده است.”
در واقع نام تجاری سیویتو به آدیلار و پلتفرم مدیریت استخدام به هایرکمپ واگذار شد. اکنون اگر وارد دامنه civito.co شوید، سایت آدیلار به شما نمایش داده میشود و به طور کلی نام تجاری سیویتو با آدیلار با تصمیم مالکان هر دو برند ادغام گردید. همچنین اگر در هایرکمپ ثبت نام کنید پلتفرم پیشین سیویتو را مشاهده خواهید کرد.
متن بالا را میتوانید از لینک زیر بخوانید:
https://hire.camp/home/article/34
در تیر ماه ۹۹ ایران تلنت بر روی کمپ استخدام (هایر کمپ) سرمایه گذاری نمود و همچنین هلدینگ مکس نیز در فروردین ۹۹ بر روی آدیلار سرمایه گذاری کرد.
میتوان اینطور گفت که ایران تلنت برای اولین بار بر روی یک پلتفرم دیگر در حوزه منابع انسانی سرمایه گزاری نموده است. هلدینگ مکس نیز که سرمایه گذار برندهای چاپ آقا، ازکی، بیمیتو، پلاک و… میباشد نیز تصمیم گرفت اینبار در حوزه تکنولوژی های منابع انسانی سرمایه گذاری نماید. با این ادغام هایر کمپ به ایران تلنت متصل گردید.
اگر بخواهیم به لیست مشتریان و سوابق هر یک از این برندها در بازار استخدامی ایران نگاه کنیم به لیست زیر خواهیم رسید:
برندهایی که به آدیلار اعتماد کردند شامل:
برندهایی که به هایرکمپ اعتماد کردند شامل: زیبو، مهبانگ، کیان دیجیتال، رایانمهر، موتن رو، مبسا، رسپینا، کیمیا داران کویر، پاکرخ، سینره، رایانمهر و شکوفامنش میباشند.
از جهتی دیگر میبایست به این نکته نیز توجه کرد که در دنیا سیستمهای مدیریت فرایند استخدام یا ATSها، به این دلیل بوجود آمدند که به سازمانها کمک کنند تا هزینهها و کیفیت استخدام خود را بهینه نمایند. از طرفی به دلیل وجود هوش مصنوعی در این پلتفرمها، رزومههای یک شرکت مهم ترین دارایی آنها محسوب میشوند، زیرا هوش مصنوعی با استفاده از تحلیل رزومهها مناسب ترین کارجویان را به شرکتها معرفی نموده و بهترین کانالهای جذب را برای پیدا کردن کارجویانی با این ویژگی معرفی میکند.
دقیقا به خاطر همین موضوع است که در دنیا، سایتهای کاریابی به ATS ها متصل میشوند و نه ATS به کاریابیها، زیرا سایتهای کاریابی میبایست بتوانند رزومهها بیشتری دریافت کرده و در اختیار شرکتها قرار دهند و تعهدی نسبت به این موضوع که: “رزومهها کیفیت مورد نظر شرکتها را داشته باشند” ندارند.
همانطور که در بالا ذکر شد، یکی از کاربرد ATS ها معرفی بهترین کانالهای جذب و استخدام میباشد. به همین دلیل یکی از ابهاماتی که در خصوص پلتفرم هایرکمپ وجود دارد اینست که:
“آیا در خصوص ایران تلنت که یک کانال استخدامی و سرمایه گذار این برند است، صادقانه رفتار خواهد کرد؟”
میلاد صابری مدیر عامل و بنیان گذار هایرکمپ میباشد که علاوه بر هایر کمپ، بنیان گذار و صاحب کاریابی کار بانک نیز میباشد. ایشان در انگلیس تحصیلات خود را گذراندند و بعد از بازگشت به ایران و تجربه کار در چند شرکت، پروژه کاربانک را شروع و بعد از آن سیویتو را تولید و توسعه داند.
امین رضا جوانشیر، هاتف زمانی و حمید شریعتی بنیان گذاران آدیلار بوده که از اسفند ۹۷ شروع به تولید و توسعه آدیلار نمودند. امین جوانشیر و هاتف زمانی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد از داشنگاه شریف میباشند که بعد از کار در حوزه منابع انسانی در چند شرکت و تجربه مشکلات این حوزه در خصوص جذب و استخدام، اقدام به طراحی آدیلار نمودند. در طی این مسیر با حمید شریعتی نیز آشنا شده و آدیلار را شکل دادند.
لطفا نظرات، پیشنهادات و یا انتقادات خود را در خصوص این مطلب با ما در بخش کامنت در میان بگذارید. امیدواریم توانسته باشیم شما را با نقاط ضعف و قوت هر دو محصول آشنا بکنیم.